Receptai

Skanūs kiaulienos suktinukai su grybais ir sūriu

Produktai:

  • kiaulienos sprandinė — 500 g
  • šampinjonai — 300 g
  • didelis svogūnas — 1 vnt.
  • raudonas vynas — 0,5 stiklinės
  • sūris— 150 g
  • kriaušės — 1-2 vnt.
  • druska, pipirai

Kaip pagaminti kiaulienos suktinukus:

  1. Mėsą supjaustyti pailgais gabalėliais, pamušti, пpabarstyti druska ir pipirais.
  2. Svogūną ir grybus supjaustyti plokštelėmis, kriaušes – nedideliais gabalėliais. \sūrį supjaustyti juostelėmis, 0,5×0,5 cm dydžio
  3. apkepinam svogūną, kol taps peršviečiamas, sudedam grybus ir troškinam 10 min. Į atvėsusius grybus sudedam kriaušę ir sumaišom.
  4. Ant mėsos gabalėlio dedam įdarą, sūrio gabalėlį ir susukam suktinuką, surišam siūlu.
  5. Sudedam suktinukus ant aliejumi išteptos skardos.
  6. Kepam 180 С в temperatūroje 10 min. Po to aplaistom kiekvieną suktinuką vynu ir vėl dedam į orkaitę 10-15 minučių.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page