Receptai

Daugelį metų marinuoju vynuogių lapus, uždarau stiklainiuose. Jaunus lapelius susuku į dūdelę ir sudedu į stiklainius

Ingredientai marinatui

1 l vandens

1, 5 v.š. druskos

2 v.š. cukraus

1 v.š. acto

Ruošimas

Pirmiausia paruošiam vynuogių lapus. Juos reikia gerai išplauti ir nupjauti kotelius.

Po to kruopščiai susuk visus lapus į dūdeles ir pripildau jais puslitrinį stiklainį. Pageidautina, kad jie būtų labai glaudžiai sugrūsti.

Dabar užvirink vandens ir ruošk marinatą. Primenam, kad apskaičiuotas kiekis imtas 1 litrui vandens.

Pastatyk stiklainius ant lėkštučių, užpilk verdantį vandenį, kad vanduo nutekėtų per kraštus. Leisk pastovėti 5 minutes, tada nupilk atgal į puodą.

Sudėk prieskonius, užvirk ir vėl supilk į stiklainius. Uždėk karštus dangtelius ir greitai užsuk.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close