Receptai

Draugė armėnė išmo mane greitai supjaustyti svogūnus plonais šiaudeliais be peilio, blenderio ir kapojimo prietaisų

Neseniai išmokau pjaustyti svogūnus plonais šiaudeliais be jokių prietaisų. Tam mums neprireiks net pjaustymo lentos.

Kartą aš užbėgau pas savo draugę, grynakrauję armėnę, ir pamačiau, kaip ji pjausto svogūną. Gana įdomus ir neįprastas būdas, man labai patiko. Šiandien noriu papasakoti ir jums.

Tokį pjaustymo būdą aš naudoju salotų ruošimui.

Žinoma, galima pasinaudoti ir paprastu virtuviniu peiliu, tačiau tokiu atveju mes nepasieksime pageidaujamo rezultato. Ir išvis, kai reikia nedaug svogūno, visai nėra noro traukti pjaustymo lentos. Tokiais atvejais aš naudoju šį svogūno pjaustymo būdą.

Taigi, pradėsime.

Mano šaldytuve visada yra svogūno ir morkos puselių, kurios man lieka nuo ankstesnių gaminimų. Man visada yra kur juos panaudoti – tai prie mėsos, tai į salotas ir panašiai.

Paruoškite paprastą daržovių skustuką.

Svogūną pjaustyti pradedame nuo paties krašto tiesiai į patiekalą, kad nenaudotume lentos. Šis procesas jums užims vos kelias sekundes.

Skustuką vedame nuo „galvutės“ link šaknies. Tikiuosi, aš suprantamai aiškinu.

Rezultatas – jums išeina ploni ir tolygūs svogūnų šiaudeliai.

Related Articles

You cannot copy content of this page