Gardus guliašas su alumi: tokio dar neragavote!

Alus išpučia ir suminkština mėsą, todėl guliašas tampa švelnesnis ir malonesnio skonio.

Reikės:

  • 800 g jautienos
  • 100 g alaus
  • 3 svogūnų
  • 1 morkos
  • 5 česnako skiltelių
  • 1 šaukšto saldžiosios paprikos miltelių
  • 1 raudonosios paprikos
  • 8 bulvių
  • 3 šaukštų pomidorų tyrės
  • druskos, pipirų, laurų lapo
  • 2 šaukštų aliejaus

Gaminimo būdas

Pakepinkite aliejuje smulkiai supjaustytą svogūną ir česnako skilteles. Sudėkite kubeliais supjaustytą mėsą ir vartydami pakepinkite 5 minutes. Suberkite paprikos miltelius, įmaišykite pomidorų tyrę, užpilkite vandeniu, kad mėsa būtų apsemta. Pagardinkite druska, pipirais, laurų lapeliu ir troškinkite 1 valandą.

Sudėkite nuskustą ir supjaustytą morką, bulves, papriką. Įpilkite alų ir dar šiek tiek vandens, patroškinkite dar 20 minučių.

Skanaus!

šaltinis www.alfa.lt

Tau taip pat gali patikti Daugiau iš autoriaus