Receptai

Kapoti kotletai iš vištos krūtinėlės

Ingredientai

  • vištos krūtinėlė – 350 g
  • graikiškas jogurtas – 100 g
  • kiaušinis – 1 vnt
  • svogūnų laiškai – 30 g
  • kvietiniai miltai – 1 valgomasis šaukštas
  • druska – pagal skonį
  • malti juodieji pipirai – pagal skonį
  • saulėgrąžų aliejus – pagal skonį

Paruošimas:

Supjaustykite vištienos file smulkiais kubeliais. Pasūdykite mėsą.

Sumaišykite graikišką jogurtą su kiaušiniu maltais juodaisiais pipirais. Pilkite padažą ant
vištienos krūtinėlės ir gerai išmaišykite.

Smulkiai sukapokite svogūnų laiškus, dėkite juos į vištieną kartu su miltais, permaišykite
ingredientus.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Valgomuoju šaukštu išdėliokite kotletus. Uždenkite keptuvę
dangčiu ir ruoškite kotletukus po 2-3 minutes iš abiejų pusių ant nestiprios ugnies.

Jei jūs neradote nesaldaus jogurto, pakeiskite jį neriebia grietine. Abu ingredientai puikiai
tinka vištienos kotletų ruošimui, darydami juos minkštus ir grietininius. Kad patiekalas
būtų dar skanesnis, patiekite jį su mėgstamu padažu!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page