Išmokusi pasigaminti namines vištienos dešreles, parduotuvėje jų nebeperku

Ingredientai:

  • Vištienos file – 500 g
  • Kiaušinis – 1 vnt
  • Sviestas – 50 g
  • Pienas – 100 ml
  • Druska – pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai – 2 žiupsneliai
  • Malta paprika – 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kalendra – 0,5 arbatinio šaukštelio

Gaminimas:

  1. Pasiruoškite produktus dešrelėms. Kruopščiai nuplaukite mėsą.
  2. Supjaustykite mėsą gabaliukais ir sumalkite mėsmale arba trintuvu. Proceso metu įdėkite sviesto gabalėlį ir tęskite mėsos maišymą.
  3. Įmuškite kiaušinį, įdėkite paprikos, pipirų, maltos kalendros, druskos, įpilkite pieno. Kruopščiai permaišykite.
  4. Ištieskite ant stalo maistinę plėvelę, uždėkite 2 valgomuosius šaukštus faršo ir susukite plėvelę kaip saldainį.
  5. Stenkitės tvirtai susukti dešreles kad maksimaliai pašalintumėte orą, tuomet gaminiai gausis lygūs ir gražūs. Užriškite kraštus siūlais.
  6. Užpilkite dešreles šaltu vandeniu ir jam užvirus virkite dešreles ant lėtos ugnies 20 min.
  7. Gatavas dešreles apkepkite aliejuje ar svieste kol dailiai apskrus. Patiekite karštas su mėgstamais padažais.

Čia nėra jokių dažiklių, aromatizatorių ir konservantų! Tik naudingos medžiagos!

Gero apetito!

šaltinis optim1stka.ru

Tau taip pat gali patikti Daugiau iš autoriaus