Sveikata ir grožis

Juodosios pupelės – galingas antioksidantas prieš hipertoniją, nutukimą, diabetą ir ne tik

Tyrimas, kurį atliko daktarė Glorija Davila Ortis, parodė, kad šio ankštinio augalo bioaktyvieji peptidai pasižymi palankiu poveikiu hipertonijai.

O kaip antioksidantą rekomenduojama vartoti reguliariai širdies ir kraujagyslių susirgimų profilaktikai ir gydymui. To pasekoje bus kraujo spaudimo normalizavimo ir oksidacinio streso mažinimo efektas.

Kad suprastume šio tyrimo svarbą, mes jums pasakysime, kad jis gavo nacionalinį apdovanojimą maisto produktų mokslo ir technologijų srityje, įsteigtą Meksikos mokslo ir technikos tarybos.

Papildant šiuos naudingus mūsų organizmui rezultatus, buvo pademonstruota, kad juodųjų pupelių savybės ir maistingosios medžiagos padeda sumažinti gliukozės, cholesterolio ir trigliceridų lygį.

Antioksidantas, mūsų arterinio spaudimo reguliatorius ir gera pagalba gliukozės, cholesterolio ir trigliceridų kontrolei. Visa tai juodosios pupelės.

O dar jos labai skanios! Jūs galite dėti jas į salotas, o taip pat gaminti pyragus, barščius ir sriubas. Ypač juodosios pupelės skanios troškintos su daržovėmis.

Jos suteiks įvairovės jūsų meniu ir sustiprins jūsų sveikatą. O taip pat padės atsikratyti antsvorio!

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close