Receptai

Noriu su jumis pasidalinti klasikiniu savo močiutės blynų su varške receptu. Vaikystėje man tai buvo geriausi pusryčiai!

Noriu su jumis pasidalinti klasikiniu savo močiutės blynų su varške receptu. Vaikystėje man tai buvo geriausi pusryčiai. Prisipažinsiu, kad ir dabar kartais mėgstu prisiminti vaikystę ir juos pasigaminti.

Šis paprastas blynų su varške receptas yra vienas iš mano mėgstamiausių. Tokie blynai gaunasi purūs ir minkšti. Be to, jie išlaiko formą ir kepant keptuvėje nesuyra. Pabandykite, tai lengva!

Klasikinis blynų su varške receptas:

Sudedamosios dalys:

  • 80 g cukraus,
  • 200 g varškės,
  • 200 g kefyro,
  • 5 g sodos,
  • 2 kiaušiniai,
  • 9 valg. š. miltų.

 

Gaminimas:

  • Kiaušinius sumaišome su cukrumi, tada supilame kefyrą ir išmaišome iki vientisos masės. Čia supilame ir sodą. Palaukime, kol ji sureaguos.
  • Kai tik pasirodys burbuliukai, dar kartą išmaišome. Supilame miltus ir varškę. Maišome iki vientisos masės.
  • Ant gerai įkaitintos keptuvės šaukštu dedame tešlos (nedidelį kiekį), kad gautųsi apvalūs blynai. Kepame iš abiejų pusių ant vidutinio kaitrumo ugnies, kol apskrus.
  • Iškeptus blynus dedame ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
  • Tiekiame su grietine, kondensuotu pienu arba uogiene!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page