Receptai

Kiaulienos karbonadų , užkeptų parmezane, receptas. Išbandykite – nepasigailėsite!

Norite pagaminti sultingą, aromatingą mėsos patiekalą šventiniam stalui? Ir dar tokį, kad visi prašytų recepto ir pirštelius apsilaižytų?

Štai jums autorinis kiaulienos karbonadų , užkeptų parmezane, receptas. Išbandykite – nepasigailėsite!

Ingredientai:

  • 4 kiaulienos karbonadai be kaulo ( apie 2,5 cm storio)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 2 dideli kiaušiniai
  • druska ir pipirai pagal skonį
  • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis česnako miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių su paprika
  • 1 valgomasis šaukštas šviežių petražolių
  • 1 stiklinė maltų džiūvėsėlių
  • 1 stiklinė tarkuoto parmezano

Instrukcija:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Aptepkite karbonadus alyvuogių aliejumi ( sunaudokite tik 1 šaukštą!), pasūdykite ir pabarstykite pipirais iš abiejų pusių.

  1. Dubenėlyje suplakite 2 kiaušinius, berkite česnakų, svogūnų miltelius, prieskonių mišinį ir petražoles, išmaišykite.
  2. Į atskirą nedidelį dubenėlį suberkite džiūvėsėlius.
  3. Į trečią nedidelį dubenėlį suberkite parmezaną.
  4. Padenkite karbonadus sūriu taip, kad jis pilnai padengtų juos iš abiejų pusių.

5.Pamerkite karbonadus į kiaušinių masę, paskui pilnai padenkite džiūvėsėliais iš abiejų pusių.

6.Sutepkite kepimo formą alyvuogių aliejumi (sunaudokite antrą šaukštą).

7.Dėkite karbonadus į formą ir kepkite 15 min, paskui atsargiai apverskite juos ir kepkite dar 15-30 min kol susidarys gelsva plutelė.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page