Receptai

Kopūstų sriuba: štai geriausias receptas, kurį aš sužinojau iš italės senutės

Paimkite:

  • 2 a.š. augalinio aliejaus;
  • 250 g jautienos faršo;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį;
  • 1 vidutinišką svogūną;
  • 2 skilteles česnako;
  • 4 stiklines supjaustytų kopūstų;
  • 2 vidutines morkas;
  • 4 stiklines neriebaus jautienos sultinio;
  • 100 g pomidorų padažo;
  • 1/2 stiklinės baltųjų ryžių;
  • 1 lauro lapą:
  • 3 v.š. cukraus;
  • 2 v.š. šviežių pjaustytų petražolių.

Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų ir sudėkite ten jautienos faršą, druską, pipirus ir kepinkite iki paruduos.

Po to sudėkite kubeliais pjaustytą svogūną, susmulkintą česnaką ir troškinkite 2-3 min., kol svogūnas nesuminkštės.

Supilkite pjaustytus kopūstus, morkas, pomidorų padažą, jautienos buljoną, baltuosius ryžius ir rudąjį cukrų, viską išmaišykite.

Užvirkite sriubą ir leiskite virti 25 minutes, kol ryžiai netaps minkšti. Išimkite lauro lapą ir suberkite smulkintas petražoles.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page