Receptai

Korėjietiški burokėliai – užkandis be konkurencijos

Šis užkandis gali tapti jūsų virtuvės hitu. Gaminamas iš burokėlių ir yra tikras vitaminų lobis.

Mums reikia:

  • nevirti burokėliai – 3 vnt
  • svogūnai – 1 vnt
  • česnakas – 3 skiltelės
  • kalendros sėklos – 1 arbatinis šaukštelis
  • malti raudonieji pipirai – pusė arbatinio šaukštelio
  • actas – 1 valgomasis šaukštas

Paruošimas:

  1. Nevirtus burokėlius sutarkuoti, truputį pasūdyti ir pilti actą. Palikti marinuotis 2-3 val, po to nupilti atsiradusias sultis.
  2. Svogūną pakepti aliejuje iki tamsiai geltonos spalvos ir išimti iš keptuvės (jis mums daugiau nereikalingas).
  3. Reikia apšlakstyti šiuo aliejumi, dar šiltu, mūsų marinuotus burokėlius ir iškart pridėti smulkintus česnakus (geriau išspaustus), raudonus pipirus ir maltas kalendrų sėklas.
  4. Galima įdėti labai mažai cukraus ryškesniam skoniui.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

Close