Receptai

Korėjietiškos žuvies salotos: suvalgomos vienu prisėdimu. Na labai jau vykęs marinatas

Ingredientai:

lašiša – 300 g

svogūnas – 1 vnt

morka – 1 vnt

agurkai – 1 vnt

česnakas – 3 skiltelės

actas – 1 valgomasis šaukštas

sojos padažas – 2 valgomieji šaukštai

saulėgrąžų aliejus – 3 valgomieji šaukštai

druska – pagal skonį

juodieji pipirai (malti) – pagal skonį

kalendra – pagal skonį

citrina – pagal skonį

petražolės – pagal skonį

cukrus – pagal skonį

Paruošimas:

  1. Dar kartą patikrinkite žuvį, kad nebūtų kaulų. Nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite nedidelėmis juostelėmis.
  2. Pabarstykite žuvį cukrumi, truputį pasūdykite ir užpilkite 9% Permaišykite. Uždenkite dubenį su žuvimi plėvele ir padėkite į šaldytuvą marinuotis per naktį. Jei laiko mažai, pakeiskite actą 70% acto rūgštimi ir palaikykite vos valandą.
  3. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o morkas šiaudeliais (geriausia sutarkuoti specialia trintuve).
  4. Česnaką išspauskite.
  5. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir apkepkite joje morkas , svogūnus, česnaką ir prieskonius.
  6. Patikrinkite žuvį: gabaliukai turi tapti šviesesni po apdirbimo actu. Pilkite ant žuvies įkaitintą aliejų su daržovėmis, permaišykite, o ataušus įdėkite plonais šiaudeliais supjaustytą agurką ir sojos padažą.
  7. Vėl dėkite salotas į šaldytuvą porai valandų, kad visi jų ingredientai susidraugautų!
  8. Patiekite vaišes papuošę citrinos skiltele ir petražolėmis.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page