Receptai

Labai švelnaus skonio kotletai iš vištienos skrandelių

Neįtikėtinai skanūs kotletukai išeina iš subproduktų – sultingi, skanūs, tiesiog teka sultys, kai kandi!

Ingredientai

  • Vištos kiaušiniai           1 vnt.
  • Augalinis aliejus          100 g
  • Česnako skiltelės        1 skilt.
  • Vanduo                         200 ml
  • Vištos skrandukai        1 kg
  • Druskos pagal skonį
  • Miltai                             2 v.š.
  • Svogūno galvutė                   1 vnt.

Gaminimas

Vištienos skrandukus gerai nuplaunam po šaltu vandeniu.

Iš jų gaminam faršą.

Svogūną ir česnaką perleidžiam per mėsmalę. Pridedam į faršą svogūną, česnaką ir kiaušinį. Viską gerai išmaišom.

Į faršą suberiam du valgomuosius šaukštus miltų ir vėl viską gerai išmaišom. Miltų gali prireikti ir daugiau, žiūrėkite pagal konsistenciją.

Formuojam nedidelius kotletukus, apvoliojam juos miltuose arba džiūvėsėliuose.

Apkepinam keptuvėje, įkaitintame aliejuje.

Kai kotletukai paskrus iš vienos pusės – galima apversti. Gaminti reikia pakankamai ilgai, kad gerai iškeptų, todėl, kai tik paskrunda ir iš kitos pusės, sudedam juos į kitą indą, užpilam vandeniu, kad iki pusės būtų apsemti, troškinam uždengtus dar apie valandą.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page