Receptai

Lavašo vokeliai su vištiena

Ingredientai:

  • vištienos krūtinėlė – 4 vnt
  • lavašas – 4 vnt
  • kietasis sūris – 100 g
  • grietinė – 150 g
  • kiaušinis – 1 vnt
  • petražolės – 1 pundelis
  • pievagrybiai – 2 vnt
  • pomidoras – 1 vnt
  • česnakas – 1 skiltelė
  • druska – pagal skonį
  • malti juodieji pipirai – pagal skonį
  • paprika – pagal skonį

Paruošimas:

Padarykite gilias skersines įpjovas vištienos krūtinėlėse, pabarstykite jas druska ir pipirais.

Kad sumeistrautumėte lavašo vokelius, susukite jį į vamzdelį iš dviejų pusių ne iki galo.

Tada užsukite apatinę dalį ir sutvirtinkite dantų krapštuku. Tą patį padarykite su viršutine dalimi.

Sumaišykite 150 g grietinės, tarkuotą sūrį, papriką, išspaustą česnaką ir kapotas petražoles.

Dėkite vištienos krūtinėles į paruoštus vokelius iš lavašo ir patalpinkite į kepimo popieriumi užtiestą skardą.

Kad lavašo vokeliai su vištienos krūtinėle išeitų dar aromatingesni, naudokite mėgstamus prieskonius ir žalumynus.

Geriau patiekti patiekalą iš karto išėmus iš orkaitės, tada jie bus skaniausi ir minkščiausi.

Related Articles

You cannot copy content of this page