Patarimai

Mano mama visada užmauna gumytę ant perpjauto obuolio: gudrus laifhakas

Yra vienas puikus laifhakas, kurio pagalba galima padaryti taip, kad perpjautas obuolys nepatamsėtų. Ir apipurškimas citrinų ar obuolių sultimis čia niekuo dėtas.

Viskas kur kas paprasčiau. Jums prireiks paprastos gumytės pinigams. Supjaustytą skiltelėmis obuolį reikia sudėti į visą vaisių ir užmauti ant jo gumytę. Deguonis nepasieks minkštimo ir jis liks baltas.

Štai tokia paprasta gudrybė išsaugos obuolį nepatamsėjusį. Labai patogu pasiimti supjaustytus obuolius į pikniką arba įdėti vaikams į mokyklą.

Pabandykite ir jūs stambiomis skiltelėmis supjaustyti obuolį, sudėti daleles vieną prie kitos ir užrišti gumyte. Jums tikrai patiks šis paprastas būdas ir juo pasidalinsite su draugais.

Related Articles

You cannot copy content of this page