Receptai

Neįprasti blynai iš moliūgų, rezultatas – tikrai skanus produktas

Šį kartą mes paruošime kažką tarp mūsų blynų ir amerikietiškų blynelių. Pagrindinis ingredientas bus
moliūgas. Taip, tai skamba gana neįprastai, tačiau rezultatas – tikrai skanus produktas.

Gaminimo laikas: 30 min.

Porcijos: 4.

Ingredientai:

– 1 kg moliūgų
– 200 ml pieno
– 200 g miltų
– 3 kiaušiniai
– 50 g cukraus
– 100 g sviesto
– druska – pagal skonį

Paruošimas:

1. Nulupkite moliūgą ir sutarkuokite.

2. Dėkite moliūgą į keptuvę, užpilkite pienu ir troškinkite, kol bus gatavas.

3. Dėkite moliūgą į dubenį ir ataušinkite. Paskui berkite miltus.

4. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Trynius pertrinkite su cukrumi ir dėkite į moliūgą su
miltais. Baltymus suplakite iki putų, po to dėkite į kitus ingredientus. Pasūdykite pagal skonį.

5. Ištirpinkite keptuvėje sviestą. Įpilkite reikiamą tešlos kiekį į keptuvę ir apkepkite blynelius po 3-4
minutes iš abiejų pusių. Pakartokite tą patį su likusia tešla.

Related Articles

You cannot copy content of this page