Receptai

Paprastas, bet labai skanus tortas su švelniu kremu. Aš gaminu beveik per kiekvienas išeigines

Šį tortą aš gaminu beveik per kiekvienas išeigines, juk visa mano šeima jį dievina, o dar tai labai greita ir lengva.

Kokių ingredientų reikės:

– 400 g krekerių (paprastai aš perku sūrias „žuvytes“)
– 250 g cukraus
– 500-600 20% riebumo grietinės
– 2-3 valgomieji šaukštai želatinos
– 200 ml geriamojo vandens
– kakavos pabarstyti torto viršų

Paruošimo procesas žingsnis po žingsnio:

1. Pradžiai aš užpilu želatiną vandeniu ir atidedu į šalį, kad išbrinktų.
2. Imu dubenėlį ir dedu į jį grietinę.
3. Į grietinę beriu cukrų ir silikoninės mentelės pagalba pertrinu.
4. Pašildau išbrinkusį želatiną ant vandens vonelės, neužvirinu.
5. Želatiną pilu į grietinės masę, iš anksto sumaišiusi porą šaukštų grietinės masės su želatina. Kruopščiai permaišau.
6. Dabar tiesiai į šią masę dedu krekerius. Vėl permaišau ir palieku ramybėje porą minučių.
7. Stiklinę stačiakampę formą užtiesiu plėvele, kuri palengvins torto išėmimą.
8. Dabar perdedu masę į formą ir išlyginu.
9. Viršų uždengiu plėvele ar maišeliu ir 40-50 min dedu į šaldytuvą, kad masė sustingtų.
10. Kai matau, kad tortas sustingo, išimu jį iš šaldytuvo ir nuimu viršutinę plėvelę.
11.Viršuje dedu lėkštę ir apverčiu ant jos tortą, nuimu plėvelę.
12.Pabarstau desertą kakava, bet jūs galite papuošti jį kitaip. Galima patiekti!

Related Articles

You cannot copy content of this page