Virtuve

Pasirodo, kiaušinius reikia sumušti ne į lėkštės kraštą ir ne peiliu

Kaip jūs pramušate kiaušinį ruošdami tą patį omletą? Aš anksčiau trenkdavau per jį peiliu arba sukuldavau į keptuvės kraštą.

Tada lukštas dažnai patekdavo į patiekalą. Draugė parodė man kitą būdą.

Pasirodo, geriau kiaušinius sudaužti į stalviršį. Ir ne į kampą, o į plokščią paviršių. Tada lukšto dalelės neįstumiamos į kiaušinio vidų.

Sumušant peiliu ir nuolaužos, ir dalis apvalkalo gali patekti į patį kiaušinį, kas nehigieniška. Be to, peilis perpjauna ploną membraną, kuri yra tiesiai po lukštu. Bet ji sulaiko smulkius apvalkalo gabalėlius nuo patekimo į maistą.

Dar neigiamas momentas. Jei tu sumuši kiaušinį tiesiai virš dubens ar iškart į jį, ar net virš keptuvės, į indą vienu metu patenka ir lukšto nuolaužos, ir apvalkalo dalelės.

Atliekant procedūrą ant virtuvinio stalo, galima iškart pagauti visus šiuos nereikalingus gabalėlius. Ir tada jie nesugadins nei tešlos, nei kiaušinienės, nei kito patiekalo.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page
Close