Receptai

Puikiai tinka prie arbatos: labai paprastas ir skanus tortukas

Tortukas – labai paprastas! Galima sakyti, vaikiškas. Bet jo skonis – stulbinamas.

Sudedamosios dalys ir gaminimas

Tešla:

✓ 150 minkšto margarino,

✓ 230 grietinės,

✓ 2 stiklinės miltų.

Užmaišyti tešlą, padalinti į 6 dalis.

Iškepti 180–200 laipsnių temperatūroje.

Kiekvieną tešlos dalį plonai iškočioti ir iškepti papločius. Atvėsinti.

Kremas:

✓ 1 skardinės kondensuoto pieno,

✓ 200 g sviesto.

Viską sumaišyti ir gerai išplakti.

Kiekvieną paplotį sutepti kremu.

Viršų aplieti glazūra.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page