Receptai

Kaip namų sąlygomis pasigaminti obuolinį martinį

Produktai:

  • 30 ml degtinės,
  • 30 ml obuolių degtinės (rūgštaus skonio),
  • 30 ml limonado,
  • 30 ml gėrimo „Sprite“,
  • cinamono ir cukraus.

Pirmasis obuolinio martinio gaminimo etapas

  1. Paimkite cukraus (1 arb. š.) ir cinamono.
  2. Cukrų ir cinamoną sumaišykite lėkštėje. Jo mums prireiks bokalui papuošti. Į kitą lėkštę įpilkite vandens.
  3. Pirmiausia martinio bokalo kraštus panardinkite į vandenį, paskui į cinamono ir cukraus mišinį, kad susiformuotų apvadas. Bokalą padėkite į šalį.

Antrasis obuolinio martinio gamybos etapas

  1. Į kokteilių plakiklį įdėkite ledukų.
  2. Įpilkite degtinę, obuolių degtinę, limonadą ir „Sprite“ gėrimą. Atsargiai suplakite.
  3. Kokteilį perpilkite į martinio bokalą.
  4. Papuoškite žalojo obuolio skiltele ir patiekite.

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page