Receptai

Šį desertą gaminame bulvių grūstuve per 15 minučių: traškus ir skanus

Šiandien mes norime pasidalinti su jumis neįprasto ir skanaus deserto, kurio paruošimas užims ne
daugiau 15 minučių. Desertas truputį panašus į žymius keptus žagarėlius, tačiau jis gaminamas kitaip.

Kokių ingredientų reikės:

– cukrus – 5 valgomieji šaukštai
– kiaušinis – 1 vnt
– vanilinis cukrus – 1 pakelis
– miltai – 1 stiklinė
– pienas – 1 stiklinė
– krakmolas – 3 valgomieji šaukštai
– aliejus kepimui
– medus

Imamės gamybos proceso:

Kiaušinį įmušti į gilų indą, suberti abi cukraus rūšis ir suplakti šluotelės pagalba, kol masė pasidarys
vienalytė.

Paskui įpilti pieną, suberti krakmolą, miltus ir užmaišyti tešlą, kuri turi išeit skystos konsistencijos, kaip
blyneliams.

Į keptuvę įpilti aliejaus ir įkaitinti. Paimti bulvių grūstuvę ir įleisti į karštą aliejų.

Iškart merkti grūstuvę į tešlą ir vėl į aliejų keptuvėje. Tešla pati atlimpa nuo įrankio, bet jei reikės, galima
padėti šakute.

Tokiu būdu jūs galėsite paruošti greitesnį ir tingesnį žagarėlių variantą, tik jo forma bus neįprasta.

Gaminį reikia apkepti iš abiejų pusių, o paskui dėti į lėkštę.

Kad desertas būtų skanesnis, galite aplieti jį skystu medumi.

Desertas, žinoma, kaloringas, tačiau labai skanus. Kartais visgi reikia pasilepinti skanėstais. Puikus
variantas prie arbatos.

Related Articles

You cannot copy content of this page