Receptai

Šio recepto nori visi! Pipirai marinuoti garstyčiose

Gaminame žiemai nepaprastą užkandį – bulgariškus pipirus garstyčiose. Jei norite nustebinti ir palepinti svečius, būtinai taip pagaminkite pipirų!

Gaminame nepaprastą užkandį žiemai – bulgariškus pipirus garstyčiose. Jei norite nustebinti ir palepinti svečius, būtinai taip pagaminkite pipirų!

Mums prireiks:

  • 3 kg bulgariškų pipirų,
  • 1 l vandens,
  • 250 ml acto,
  • 4 valg. š. cukraus,
  • 2 valg. š. druskos,
  • 4 skiltelės česnako,
  • 3–4 lauro lapai,
  • 1 arb. š. juodųjų pipirų (žirnelių),
  • 6 vnt. kvapiųjų pipirų,
  • 1 l garstyčių (švelnių),
  • 1 l saulėgrąžų aliejaus.

Kaip pipirus marinuoti garstyčiose, išsamiai žiūrėkite tolesniame vaizdo įraše. Sėkmingų ruošinių ir skanaus!

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page