Receptai
Sultingi vištienos maltinukai su aguročiu. Naudingi figūrai!

Sudedamosios dalys:
1 kg vištienos filė,
1 agurotis,
1 kiaušinis,
7 g česnako,
prieskonių pagal skonį,
druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminimas
Sutarkuojame agurotį stambia trintuve, nuo gautos masės nupilame susidariusį skystį
Įdedame faršą, prieskonius ir kiaušinį. Išmaišome.
Imame į delną faršo, dar kartą nuspaudžiame susidariusį skystį ir formuojame jums reikiamo dydžio maltinukus.
Maltinukus iš abiejų pusių kepame įkaitintoje keptuvėje po 5 min.
Paskui įpylę šiek tiek vandens troškiname uždengę dangčiu (apie 10 min.).
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.