Receptai

Švelniausi kotletai sūrio padaže. Būtinai paruoškite šį receptą. Gero apetito!

Ingredientai:

  • jautienos faršas 500 g
  • duona 3 vnt
  • kiaušinis 1 vnt
  • svogūnas 1 vnt
  • druska 0,5 arbatinio šaukštelio
  • malti juodieji pipirai pagal skonį
  • grietinėlė 400 ml
  • lydytas sūris 150 g

Paruošimas:

Paimkite gilų dubenį su vandeniu ir dėkite ten duoną.

Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos smulkiais kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite svogūnus, kol pagels.

Nuspauskite duoną. Sumaišykite faršą su keptais svogūnais, duona, kiaušiniu, druska ir pipirais. Drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kotletus.

Apkepkite kotletus iki auksaspalvės plutelės keptuvėje po dangčiu. Jie neturi būti pilnai gatavi.

Puode įkaitinkite grietinėlę, paskui dėkite sūrį. Kai tik jis išsilydys, perdėkite į puodą apkeptus kotletus. Padarykite minimalią ugnį ir troškinkite 25 minutes po dangčiu.

Grietinėlės sūrio padažas gaunasi švelnus it šilkinis, paversdamas paprastus kotletus rafinuotu patiekalu.

Būtinai paruoškite šį receptą ir nepamirškite pasidalinti savo įspūdžiais su kitais skaitytojais. Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page