Receptai

Švelnus naminis žuvies paštetas

Ingredientai:

  • lašiša – 150 g
  • krapai – 0,5 pundelio
  • grietinėlės sūris – 150 g
  • krienai – 2 valgomieji šaukštai
  • citrinos žievelė – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • citrinos sultys – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • druska – pagal skonį
  • malti juodieji pipirai – pagal skonį

Sumaišykite grietinėlės sūrį, citrinos sultis ir žievelę. Dėkite baltuosius krienus ir gerai
permaišykite.

Žuvies file supjaustykite mažais gabalėliais, smulkiai sukapokite krapus ir dėkite ingredientus į grietinėlės sūrio mišinį.

Į paštetą berkite druskos ir pipirų pagal skonį, permaišykite. Patiekdami sumuštinius
papuoškite.

Gatavą naminį paštetą galima laikyti šaldytuve stikliniame inde. Naudokite jį su krekeriais, skrebučiais ar tartaletėmis. Subtilus, tačiau tuo pačiu paprastas patiekalas!

Related Articles

You cannot copy content of this page