Receptai

Taip jūs dar negaminote aguročių — aguročių spačiai sūrio padaže

Agurotis naujai

Šiame recepte aguročiai gaminami visiškai nauju būdu! Švelnūs, gražūs, pieniški aguročių spagečiai tinka tiek su vištienos krūtinėle, tiek ir be jos – taip puikiai dera sūrio padažas prie apkepintų aguročių. Išbandykite šį lengvą receptą vakarienei ir jūs norėsite jį pakartoti dar ne kartą.

Ingredientai aguročių spagečiams:

  • 1 vištienos filė (300 g);
  • 1 agurotis (500-600 g);
  • 2 česnako skiltelės;
  • 1 lydytas sūrelis (100 g);
  • 80 ml pieno;
  • Druska, pipirai, raudonėlis.

Pradedam gaminti:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
  2. Aguročius sutarkuokite taip, kaip morkas korėjietiškoms morkoms, arba juostelėmis, panašiomis į spagečius.
  3. Apkepinkite vištienos krūtinėlę keptuvėje, kol mėsa taps balta, šiek tiek pasūdykite.
  4. Pridėkite česnako, supjaustytą agurotį, ir viską apkepinkite kartu..
  5. Sutarkuokite lydytą sūrelį trintuve, tada sudėkite į blenderį kartu su karštu pienu ir šiek tiek druskos. Viską suplakite iki vienalytės masės. Greitas pieniškas padažas paruoštas!
  6. Gautu padažu apliekite aguročius su vištiena, porą minučių patroškinkite, pridėkite raudonėlio.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page