Tešla smėliniams riešutėliams, tiems patiems iš vaikystės

Ingredientai:

  • miltai – 300 g;
  • cukrus – 1 stiklinė;
  • sviestas – 200 g;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • vanilinis cukrus – 10 g;
  • soda – 0,5 arbatinio šaukštelio, žiupsnelis druskos.

Paruošimas:

Sumaišome minkštą  sviestą su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmušame kiaušinius, beriame sodą ir druską, išmaišome. Beriame miltus (miltų kiekį kontroliuojame patys).

Tešlos tirštumas turi būti kaip blynų. Dedame tešlą į šaldytuvą 30 min. Pripildome formą šaukšteliu ir kepame kol pagels, atvėsiname ir įdarome virtu kondensuotu pienu.

Gero apetito!

šaltinis lapti.info

Tau taip pat gali patikti Daugiau iš autoriaus