Receptai

Tokio skanėsto tikrai nenusipirksite parduotuvėje! Varškiniai bananai per 5 minutes, o atrodo kaip tikri!

Ingredientai:

  • kvietiniai miltai 350 g
  • druska žiupsnis
  • kepimo milteliai 4-5 g
  • sviestas 150 g
  • kiaušinis 1
  • grietinė 20% 170 g

Įdarui:

  • varškė 5% 200 g
  • sviestas 30 g
  • druska žiupsnis
  • cukrus 100 g
  • manai 1 valgomasis šaukštas
  • kvietiniai miltai 2 valgomieji šaukštai
  • vanilinis cukrus 5 g
  • baltymas 1 vnt

Paruošimo būdas:

1. Į dubenį beriame miltus, druską, kepimo miltelius ir sumaišome šluotele. Dedame atšaldytą sviestą ir pertriname į smulkius trupinius. Čia pat dedame trynį, grietinę ir sumaišome tešlą. Ilgai maišyti tešlos nereikia, pakanka tiesiog surinkti į kamuolį. Pagal pageidavimą galite dėti vanilino ar vanilinio cukraus. Tešlą dalijame į 10 gabalėlių po 69 g, susukame kamuoliukus ir dedame į lėkštę, uždengiame plėvele ir į šaldytuvą valandai, o tuo metu paruošime įdarą.

2. Į blenderį dedame varškę, sviestą, baltymą, druską, cukrų, manus, kvietinius miltus, vanilinį cukrų ir plakame iki vienalytės masės.

3. Išimame rutuliukus iš šaldytuvo ir imame kočioti tešlą. Pabarstome stalą miltais ir kiekvieną rutuliuką iškočiojame į ploną lakštą. Aš sudėjau įdarą į konditerinį vokelį, kad būtų lengviau dėlioti.

Ant iškočioto lakšto dešrele dedame įdarą, susukame vyniotinį, užspaudžiame kraštus ir atsargiai sutepame kakavos milteliais. Dedame į skardą per atstumą vienas nuo kito , kadangi kepant jie dar padidės.

 

Pašauname kepti į iš anksto įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 10-13 minučių, žiūrėkite pagal savo orkaitę. Išimame iš orkaitės, dedame į lėkštę, pabarstome cukraus pudra ir mėgaujamės.

Gaunasi labai švelnūs, skanūs, aromatingi bananai. Idealus skonis ir paprastas receptas. Išsisaugokite ir gaminkite, esu įsitikinusi, kad jums labai patiks.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page