Receptai

Varškėtis. Neįtikėtinas desertas, kuris apsuka galvą

Ingredientai:
varškė — 500g
cukrus — 120 g

Vanilinis cukrus — 1 pakelis
kiaušiniai — 3 vnt.
1 citrinos cedra
krakmolas — 1 v.š.
ciberžolė — 0,5 a.š.
džiovintos vyšnios — 0,5 stiklinės

Glazūrai:
sviestas — 1 v.š.
cukrus — 0,5 стак.
kakava — 2 v.š.
pienas — 3 v.š.

Gaminimo būdas:

Gerai ištrinam varškę, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinius, kad neliktų gumulėlių (galima naudoti blenderį arba virtuvės kombainą), po to sudedam krakmolą ir ciberžolę, suplakam iki purios kreminės masės.

Džiovintas vyšnias užpilam karštu vandeniu ir leidžiam pastovėti 15 minučių, po to nupilam vandenį, nusausinam vyšnias virtuviniu rankšluosčiu ir suberiam į masę, taip pat prideda, vienos citrinos cedrą.

Formą išklojam pergamentiniu popieriumi ir sudedam varškės masę. Kepam 180-190 laipsnių temperatūroje 50 minučių.

Kol varškėtis kepa, mes ruošiam glazūrą.

Sumaišom cukrų, kakavą, pieną ir verdam iki sutirštės, po to įdedam sviestą.

Paruošta. Atšalusį varškėtį apipilam glazūra.

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page