Receptai

VIENS, DU, TRYS – IR PUSRYČIAI: SKANIAUSI PICOS SKONIO SKLINDŽIAI

Kiekvienam patiks toks patiekalas!

Ingredientai:

Kefyras – 1 stiklinė
Miltai – 1 stiklinė
Bet koks sūris— 80 gr

kumpis arba dešra— 100 gr
druska — 0,5 arbat. š.
cukrus — 0,5-1 arbat. š.
soda — 0,5 arbat. š.
pomidoras — 1 vnt. (nedidelis)

bulgariškas pipiras— 1 vnt (mažas)
žalumynai(svogūno laiškai ir petražolės) — žiupsnelis
saulėgrąžų aliejus
kiaušiniai— 2 vnt

Gaminimas:

Sumaišome kefyrą su cukrumi, pridedame sodos ir druskos. Palaukiame, kol soda sureaguos.

Smulkiai kubeliais pjaustome kumpį, sutarkuojame sūrį vidutinio stambumo trintuve. Pridedame kiaušinius ir viską supilame į kefyrą, išmaišome.

Pridedame miltų stiklinę ir maišome tešlą.

Labai smulkai supjaustome pomidorą, pipirą ir žalumynus. Sudedame į tešlą. Viską gerai išmaišome.

Ant keptuvės užpilame aliejaus, įkaitiname ir šaukštu dedame tešlą.

Kepame ant vidutinies ugnies, apverčiame, sumažiname liepsną iki minimumo, blynelius uždengiame dangčiu ir kepame, kol gražiai apskrus.

Related Articles

You cannot copy content of this page