Receptai

Nekepti braškių rutuliukai: cukraus nededu, jokios tešlos, paruošiama per 20 minučių. „Rafaelo“ neprilygsta šiems rutuliukas

Ingredientai:

  • 200 g smėlinių sausainių
  • 90 g sviesto
  • 150 g naminės varškės
  • 200 g nedidelių braškių
  • 2 v.š. cukraus pudros (jei sausainiai nelabai saldūs)
  • 50 g kokoso drožlių
  • Žiupsnelis vanilės

Gaminimas

  1. Sausainius susmulkink. Sumaišyk su varške, vanile ir suminkštintu sviestu. Jei masė nepakankamai saldi, pridėk cukraus pudros ir užmaišyk gautą tešlą. Ji neturi lipti prie rankų.
  2. Braškes (pageidautina vienodo dydžio) nuplauk ir pašalink uodegėles. Palik ant rankšluosčio, kad išdžiūtų.
  3. Paimk gabalėlį tešlos, rankomis suformuok paplotėlį 0,5 cm storio. Įdėk į vidų braškę, suvoliok į rutuliuką.
  4. Kiekvieną rutuliuką apvoliok kokoso drožlėse. Jei jų nėra, apvolioti galima ir sausainio trupiniuose arba smulkintuose riešutuose.
  5. Padėk rutuliukus į šaldytuvą 10minučių, kad sustingtų. Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page