Receptai

Želė „Šaltas su puta“

Tau prireiks

  • 700 ml obuolių sulčių
  • 50 г želatinos
  • 4 valgomųjų šaukštų rudojo cukraus

Kaip pagaminti obuolių želė

  1. Dabar truputį pagudrausim. Kad želė labiau būtų panaši į rūgimo produktą, sultis pakaitink, kad būtų šiltos ir jose išmaišyk rudą cukrų. Tai suteiks reikiamą spalvą.
  2. Kol sultys šiltos, ištirpink jose želatiną. Įsitikink, kad ji visai ištirpo ir, jei ne, tada dar kartą pakaitink sultis. Supilstyk sultis į bokalus, bet taip, kad likto vietos putai. Pakaks trijų-keturių specialių indų.
  3. Kol stiklinės su želė yra šaldytuve, imkis putelės. Sulčių likutį plak mikseriu, kad jos susiplaktų, kaip grietinėlė ir sudėk jas į bokalus. Liko palaukti, kol viskas sustings!

Likusias putas tiesiog supilk į kitus indus, tegu stingsta. Tokią želė galima laikyti kelias paras. O kiek žmonių tu prajuokinsi. Vyras, žinoma, nusivils, o štai vaikai gali labai apsidžiaugti. „Šaltas su puta“ tikrai labai realistiškai atrodo!

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page