Receptai

Naminiai citrinų skonio varškėčiai. Ryte galima paruošti greitus ir skanius pusryčius. Ypač apsidžiaugs vaikai

Ingredientai

  • varškė – 500 g
  • cukrus – 40 g
  • vanilinis cukrus – 15 g
  • manai – 50 g
  • citrinos žievelė – 1 valgomasis šaukštas
  • kiaušinis – 1 vnt
  • druska – 1 žiupsnis
  • saulėgrąžų aliejus – 80-100 ml
  • ciberžolė – pagal skonį

Paruošimas:

Sutrinkite varškę šakute ar bulvių grūstuve. Dėkite likusius ingredientus, permaišykite.

Darbastalį pabarstykite miltais, dėkite tešlą ir iškočiokite dešrelę.

Supjaustykite dešrelę į 9 lygias dalis. Peilio pagalba suformuokite varškėčius.

Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi ir apkepkite varškėčius ant vidutinės ugnies, kol taps auksaspalviai.

Citrininiai varškėčiai puikiai laiko formą. Jie labai švelnūs. Ryte galima paruošti greitus ir skanius pusryčius. Ypač apsidžiaugs vaikai. Saldūs varškėčiai kur kas geriau už nusibodusią avižinę košę. Taigi, drąsiai dalinkitės receptu su draugais!

Related Articles

You cannot copy content of this page