Idomybes
Neįtikėtini naminiai patiekalai, iškart užsitarnavę visas Michelin žvaigždutes
Visus patiekalus, pristatytus šiame rinkinyje, vienija du faktai. Pirma, juos paruošė ne profesionalūs virėjai, o mėgėjai, nors ir labai talentingi. Antra, peržiūrint jums tikrai ims gurgti pilvas, taigi, imkitės priemonių iš anksto!
Kaktusiniai pyragaičiai. Pasaulyje vienu stebuklu tapo daugiau!
Naminė fokačija.
Medaus „macarons“.
Išpiešti citrusiniai „macarons.“
Tortas su natūraliomis uogomis.
Visa tai nulipdyta rankomis.
Naminė moliūgo formos duona.
Vištienos pyragas su medumi.
Naminė žele turi 21 skirtingą sluoksnį!
Mes vis dar namuose, ne restorane.
O tai pyragaičiai-sukulentai.
Mes mėgstame tokią vaisių dietą!
Tonkocu ramenas su Tasiu kiauliena.
Idealūs blyneliai.
Mėlynių morengai.
Dar viena fokačijos rūšis.
Steikas su bulvėmis ir garnyru.
Pas italų močiutę į kaimą atvažiavo anūkai – reikia pamaitinti.
Einu pagraušiu duonos kriaukšlelę, įsivaizduodama, kad tai prabangus patiekalas. Na ir moka kai kurie
gaminti!