Receptai

Vietoje pabodusios šaltienos gaminu šventinį patiekalą iš karkos. Receptas, kuris tapo hitu

Ingredientai:

* kiaulienos karka – 2 vnt
* svogūnai – 2-4 vnt
* morkos – 2-4 vnt
* petražolės
* lauro lapai – 5 vnt
* pipirų žirneliai – 1 valgomasis šaukštas
* druska – pagal skonį
* juodieji pipirai – pagal skonį
* sultinys – 3 samčiai
* česnakas – 3 skiltelės
* krapai papuošimui

Pereiname prie gamybos:

1. Dedu karkas į didelį puodą ir užpilu jas vandeniu. Užvirinu. Paskui nuimu putas ir beriu druską.

2. Paskui dedu svogūnus ir morkas, dedu virti karkas 3,5 val. Ugnis turi būti silpna. Karkas verdu uždengtas.

3. Praėjus 3,5 val, dedu lauro lapus ir juodųjų pipirų žirnelius. Verdu karkas dar 30 min.

4. Paskui samčiu išimu karkas iš sultinio ir ataušinu. Toliau atskiriu mėsą nuo kaulų, odos ir sausgyslių.

5. Smulkiai pjaustau kiekvienos karkos mėsą.

6. Giliame inde sumaišau karkų mėsą, petražoles ir smulkintą česnaką. Beriu druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį. Užpilu karkas 2-3 samčiais sultinio. Permaišau ingredientus.

7. Paskui dedu mėsą į formą, užtiestą maistine plėvele ir dedu į šaldytuvą nakčiai.

Pjaustau slėgtainį ir patiekiu. Gero apetito, brangūs skaitytojai! T

ai labai skanus receptas, kurį mes labai dažnai gaminame šventėms vietoje įprastos šaltienos.

Linkiu jums skanių pietų ir geros nuotaikos!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page