Receptai

Dabar mėsos pyragus gaminu tik tokiu būdu! Jūsų šeima tikrai džiaugsis – būtinai paragaukite

Mano vyras labai džiaugiasi šiuo sočiu pyragu!

Sudėtis:
pita plona – 1 pak.;
faršas – 250-300 g;
kiaušinis – 2-3 vnt.;
grietinė, majonezas ро 4 v.š. (užpilui);
druska, prieskoniai, sūris.

Gaminimas:
Paruoškite faršą, kaip kotletams, jį lygiu sluoksniu sudėkite ant pitos ir taip palikite 10-15 minučių, kad pita persisunktų faršo sultimi ir būtų elastinga (pita nesuplyš, kada ją reikės susuksite).

Suteptą faršu pitą susukite į vyniotiną. Sutepkite kepimo formą sviestu ir ant jos sudėkite vyniotinius.

Paruoškite užpilą iš kiaušinių, grietinės, majonezo, prieskonių ir pasūdykite.

Užpilas turi visiškai padengti vyniotinius ir net turėtų būti ankštesnis 1-2 cm.

Dedame į orkaitę 30 minučių. Užbarstome tarkuotu siūriu, kai iki gaminimo pabaigos liks 5-10 minučių.

Skanus ir labai minkštas mėsos pyragas pagamintas! Jūsų šeima tikrai džiaugsis – būtinai paragaukite.

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page