Receptai
Gaminam greit paruošiamą lengvą ir dietinį varškės apkepą! Aromatingas, švelnus ir lengvutis

Galima valgyti ir nakčiai! Aromatingas, švelnus ir lengvutis.
Ingredientai:
- 400 g varškės
- 200 g neriebaus jogurto
- 2 kiaušiniai
- 5 v.š. cukraus
- 3 v.š. manų kruopų
- 3 v.š. miltų
- 1 stiklinė mėlynių (šviežių arba šaldytų)
- cukraus pudra
- 1/2 a.š. kepimo miltelių
Gaminimas:
- mikseriu suplakame kiaušinius su cukrumi.
- Tada sudedame varškę ir jogurtą. Sumaišome iki vienalytės masės.
- Po truputį pridedam manų kruopų, miltų, kepimo miltelių ir viską sumaišom šaukštu.
- sudedam mėlynes ir atsargiai išmaišome.
- Perpilame tešlą į formą, išklotą pergamentu.
- Jei naudojate silikoninę formą, ištepkite ją sviestu ir pabarstykite manų kruopomis.
- Kepam 180°C temperatūroje 30 minučių
- Puošiam apkepą mėlynėmis ir cukraus pudra.

Gero apetito!



