Receptai
Kodėl aš APKEPINU vermišelius, prieš dedant juos į sriubą!?


Vištienos sriuba su apkepintais vermišeliais. Dėka to, kad vermišeliai apkepinami, sriuba įgauna visiškai kitokį skonį ir labai gražią geltoną spalvą. O dar, dėl to, kad vermišeliai buvo apkepinti, sriuba gali ilgai stovėti šaldytuve ir kitą dieną atrodyti, lyg tik ką išvirta – vermišeliai neišbrinksta, o lieka tokios pat formos, lyg sriuba tik ką išvirė.
Ingredientai:
- Vištiena -500 g
- Vanduo -2,5-3 l
- Druska -1 a.š.
- Bulvės -2-3 vnt. (150-200 g)
- Morkos -1 vnt.
- Svogūno galva -1 vnt.
- Vermišeliai -70 g
- Česnakas -2-3 vnt. (jei mėgstate)
- Žalumynai – pagal skonį
- Juodieji pipirai – pagal skonį
Gaminimas
Tai jums tikrai patiks!




