Laisvalaikis

Keisčiausias ir neįprasčiausias maistas pasaulyje

Jeigu tavo standartiniai pusryčiai – tai sumuštinis su sūriu ar dešra, arba, tarkim, omletas ar kietai virti kiaušiniai, užsigeri tu tai kava arba arbata, o vakare esi ne prieš suvalgyti jautienos steiką su raudonu vynu arba avienos šonkauliukų su alumi…tai tu esi vidutinis mūsų planetos gyventojas ir tikrai – europietis.

 

O kai kurie mūsų planetos gyventojai valgo tai, nuo ko mums, pamačius vien vaizdą, pasidaro bloga. Taigi , jūsų dėmesiui, pats keisčiausias ir neįprasčiausias maistas pasaulyje.

  1. Miela moteris iš Peru, metanti į blenderį prieš tai nuvalytą varlę, kad paruoštų varlių sultis (extracto de rana), Peru laikomas galingu afrodiziaku – priemone, aktyvinančia seksualinę energiją.
  2. Mūsų dideliam apgailestavimui, kai kuriose Azijos šalyse valgomi ir šunys. Nuotraukoje šunų turgus Pietų Korėjoje, kur „mūsų mažesniųjų draugų“ mėsą superka kavinių ir restoranų savininkai. Šuns mėsa – tradicinis maistas daugelyje Azijos šalių.
  3. Vietname gana populiari yra žiurkių mėsa. Paprastai vietnamiečiai nevalgo žalių blusėtų žiurkių iš sąvartynų, apie kurias jūs dabar iškart pagalvojote, tik perskaitę žodį „žiurkė“. Jie valgo laukų žiurkes, kurios minta sraigėmis ir grūdais.
  4. Ši moteris iš Peru ruošiasi pagaminti patiekalą iš jūros kiaulytės. Šie gyvūnai Peru laikomi delikatesu, kaip, beje, ir daugelyje kitų Pietų Amerikos šalių.
  5. Ir kokiais tik būdais Azijoje negaminamos gyvatės. Iš jų verdamos sriubos, jas kepa, garina ir netgi geria jų kraują. Jų mėsa skaitoma labai naudinga sveikatai.

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page