Receptai

Kopūstų kotletai – lengvas ir greitas valgis

Šis patiekalas patiks ne tik vegetarams.

Reikės:

* 500 g kopūsto
* 3–4 šaukštų manų kruopų
* 50 ml kefyro
* 1 kiaušinio
* 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
* žiupsnelio druskos, pipirų

Gaminimo būdas:

* Smulkiai supjaustykite kopūstą. Pabarstykite druska ir paminkykite rankomis.

* Supilkite kefyrą, įmuškite kiaušinį, suberkite manų kruopas, pabarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

* Leiskite ramiai pastovėti 15–20 minučių.

* Šlapiomis rankomis formuokite mažus kotletukus.

* Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių.

* Tinka valgyti su grietine arba sviesto ir grietinės padažu bei bulvių garnyru.

Related Articles

You cannot copy content of this page