Receptai
Šios salotos – vienintelis lenkų virtuvės patiekalas, kurį aš tiesiog dievinu. Gaminamos greitai ir lengvai, gaunasi skanios ir neįprastos
Šios salotos – vienintelis lenkų virtuvės patiekalas, kurį aš tiesiog dievinu.
Salotos su tunu Lenkijoje yra labai populiarios. Gaminamos greitai ir lengvai, gaunasi skanios ir neįprastos. Bandome gaminti?
Ingredientai:
- virti ryžiai – 150 g
- kietasis sūris – 150 g
- konservuotas tunas savo sultyse ar aliejuje – 2 indeliai
- svogūnų laiškai – 50 g
- virti kiaušiniai – 2 vnt
- druska, majonezas, juodieji pipirai pagal skonį.
Paruošimas:
Svogūnus supjaustyti, kiaušinius ir sūrį sutarkuoti.
Viską dėti į dubenį sluoksniais: virtus ryžius, majonezą/druską, pipirus, tuną, majonezą/druską/pipirus, supjaustytus svogūnų laiškus, majonezą/druską/pipirus, tarkuotą sūrį, majonezą/druską/pipirus, susmulkintus kiaušinius.
Paslėpti salotas šaldytuve 30 min.
Gero apetito!
Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos.
Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą.
Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.