Receptai
„Snickers“ tortas per 10 minučių. Be orkaitės, sutirštinto pieno ir želatinos: paprastas receptas
Paprastas skanaus ir originalaus šokolado ir riešutų deserto, kuris labai primena daugelio mėgstamus
batonėlius, receptas.
Paruošimui jums prireiks tokių ingredientų:
– miltai 220 g
– kakava 2 valgomieji šaukštai
– kepimo milteliai 2 arbatiniai šaukšteliai
– cukrus 6 valgomieji šaukštai
– aliejus 0,5 stiklinės
– šiltas vanduo 1,5 stiklinės
Glazūros paruošimui būtina:
– apkepti žemės riešutai 100 g
– bet koks šokoladas pagal jūsų skonį 2 plytelės
– aliejus 2 valgomieji šaukštai
Paruošimo procesas
Miltus sijojame su kakava, beriame kepimo miltelius, druską ir cukrų ir gerai permaišome šluotele iki
vienalytės masės.
Į sausą masę pilame aliejų ir šiltą vandenį, permaišome iki vienalytės masės. Tešla bus skystoka.
Vandenį galima keisti šiltu pienu.
Stiklinę formą užtiesiame kepimo popieriumi, iš anksto sutepę ją sviestu, kad popierius gerai priglustų
prie formos.
Pilame tešlą , dedame į mikrobangų krosnelę ir kepame maksimaliu galingumu – 800 vt apie 7 minutes,
tačiau tikrinkite gatavumą.
Išimame iš formos ir ataušiname.
Apkeptus žemės riešutus peiliu kapojame į gabalėlius.
Juodą ar pienišką šokoladą tirpiname jums patogiu būdu su rafinuotu aliejumi.
Beriame į glazūrą riešutus, permaišome ir dedame glazūrą ant biskvito.
Pilnai ataušiname tortą ir dedame jį į šaldytuvą kelioms valandoms.
Kaip matote, viskas pasigamina per kelias minutes, tačiau tortas gaunasi labai skanus, drėgnas, visai
kaip mėgstami saldainiai.