Receptai

Sumaišę grietinę su kefyru po poros dienų gausite tiesiog DIEVIŠKĄ užkandį!

Sudedamosios dalys:

– 500 ml grietinės,
– 500 ml kefyro,
– 1 pundelis krapų,
– 1 arb. š. druskos,
– paprika (jei pageidaujama).

Gaminimas

Perlenkiame 6 kartus marlę ir dedame į kiaurasamtį.

Sumaišome kefyrą ir grietinę, paskui įdedame druskos ir supilame masę į paruoštą indą.

Uždengiame ir prispaudžiame.

Dedame į šaldymo kamerą ir laikome dvi paras.

 

Susmulkiname krapus.

Iš sūrio formuojame dešrelę ir apvoliojame susmulkintuose krapuose.

 

Jei norite aštresnio sūrio, į krapus galima įdėti porą išspaustų skiltelių česnako.

Be to, žalumynų galima įdėti ir į pačią masę.

Ir trečias variantas (ypač patinka vyrams) – apvolioti dešrelę paprikoje!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page