Receptai

Vienintelis teisingas būdas, kaip gardžiausiai išvirti kukurūzus

Štai ir atkeliavo skaniausias sezonas – saldžiųjų kukurūzų sezonas! Sunku sutikti žmogų, kuriam nepatiktų šis skanėstas.

Jei jūs visiškai nesižavite saldžiaisiais kukurūzais, tai šis receptas pakeis jūsų požiūrį į šį patiekalą. Taip iš tiesų gardžiau!

Štai trumputis jų gaminimo receptas!

  • Prieš virdami burbuoles, perlaužkite jas per pusę. Tai – svarbu.
  • Burbuoles sumeskite į puodą ir užpilkite vandeniu.
  • Kai vanduo užvirs, į puodą įpilkite vieną puodelį pieno ir įdėkite 1 gana nemažą gabaliuką sviesto.
  • Leiskite kukurūzams virti dar 8 min. Ir viskas paruošta!
  • Išvirusias burbuoles pabarstykite druska.

Taip kukurūzai įgauna prabangų sviestinį skonį. Viskas tik dėl pieno ir sviesto „vonios“.

Skanaus!

Tai jums tikrai patiks!

Related Articles

You cannot copy content of this page