Receptai

Visada darau naminį kečupą pati. Gaunasi skaniau už pirktinį

Kiek receptų išbandžiau, šitas geriausias!

Dalinuosi receptu, imk!

Ingredientai

– pomidorai – 3 kg
– obuoliai – 0,5 kg
– svogūnai – 0,25 kg
– 50 g obuolių acto
– druska – 1,5 valgomojo šaukšto
– 1,5 stiklinės cukraus
– juodieji, raudonieji pipirai pagal skonį
– česnakas pagal skonį

Paruošimo receptas

Nuo pomidorų ir obuolių nulupame odelę.

Supjaustome gabalėliais ir verdame, kol svogūnai taps minkšti.

Paskui susmulkiname blenderiu ir verdame iki norimo tirštumo, apie valandą.

O virimo pabaigoje beriame druską, cukrų, pastoviai pamaišydami, kad nepridegtų.

Paskui beriame juoduosius, raudonuosius pipirus pagal skonį ir pilame obuolių actą.

Nuimame nuo ugnies, iškart išpilstome į stiklainius ir uždarome.

Gero apetito!

Related Articles

You cannot copy content of this page