Patarimai

Kam aš užšaldau faršą ledo formelėse. Gaminkite ir būkite laimingi!

Daugelis užšaldo faršą vienu ištisu gabalu maišelyje ar dubenėlyje. Ir galiausiai prieš kažką ruošiant iš faršo, jį tenka atšildyti.

Tačiau yra patogesnis faršo šaldymo būdas – porcijiniais gabalėliais ledo formelėse.

Tai daroma lengvai ir greitai: paimkite ledo formą ir gerai prigrūskite kiekvieną ertmę faršo.

Po to, kai gerai suslėgsite kiekvieną ertmę, uždenkite formą su malta mėsa maistine plėvele ir dėkite į šaldymo kamerą.

Šis faršo šaldymo metodas labai praktiškas. Pavyzdžiui, jei jūs norite paruošti sriubą su kukuliais, nereikia iš anksto išimti ir atšildyti mėsos.

Tiesiog išimkite formą su šaldytu faršu, išimkite reikiamą kiekį peiliu ir dėkite į verdantį sultinį. Tokiu būdu jūs sutaupysite laiko ir sriuba pasigamins greičiau.

Štai toks paprastas ir praktiškas faršo šaldymo būdas. Gaminkite ir būkite laimingi!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page