Receptai
Midijos iš džiovintų slyvų – užkandis, kuris sukelia neapsakomą susižavėjimą


Ingredientai:
- džiovintos slyvos – keli vienetai
- kiaušinis – 1 vnt
- rūkytas sūris – 30 g
- majonezas su didžiausiu riebumo procentu – 20 g

Paruošimas:
- Kiaušinį dėti į dubenėlį ar puodą, užpilti jį karštu vandeniu ir pastatyti ant ugnies. Virti kiaušinį 10 min. Paskui jį pilnai ataušinti ir nulupti.

- Kiaušinį smulkiai sutarkuoti. Galima jį labai smulkiai supjaustyti ar išvis sutrinti blenderiu.

- Dėti majonezą. Kuo didesnis padažo riebumas, tuo skanesnis bus įdaras.

- Po to sutarkuoti rūkytą sūrį. Rūkytą sūrį drąsiai galima pakeisti lydytu arba kietuoju.

- Paimti šaukštą ir viską gerai išmaišyti.

- Slyvas dėti į dubenį ir užpilti verdančiu vandeniu. Palikti jas 2 min. Paskui nupilti vandenį.

- Dėti slyvas į dubenį, atverti jas.

- Ant vienos pusės šaukštu dėti įdarą.

- Uždengti antra pusele.

Tokiu būdu suformuoti visą užkandį, dėti jį į gražų dubenį ir patiekti.
Tai jums tikrai patiks!




