Receptai

Šokoladinis-citrininis tirtas su aguonomis

Ingredientai

✓ sviestas  — 150 g

✓ kepimo milteliai — 1 a.š.

✓ kiaušiniai — 2 vnt.

✓ vanilė

✓ citrina — 0,5 vnt.

✓ grietinė — 150 g

✓ šokoladas— 100 g

✓ cukrus — 1 stiklinė

✓ kokoso drožlės — 0,5 stiklinės

✓ aguonos— 0,5 stiklinės

✓ miltai — 1 stiklinė

Gaminimo eiga

100 g sviesto ištirpinam mikrobanginėje.

Pridedam aguonas, kokoso drožles, vanilę, cukrų.

Sudedam kiaušinius, grietinę.

Sudedam sijotus miltus su kepimo milteliais, citrinos cedrą.

Gerai išmaišom ir supilam į kepimo formą.

Kepimo formą statom į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių 30-40 minučių.

Likusį sviestą ištirpinam mikrobanginėje su šokoladu.

Torto viršų ištepam šokolado mase, pabarstom kokoso drožlėmis.

Tortą statom į šaldytuvą 10-20 minučių, kad sustingtų šokoladas.

Gero apetito!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page