Receptai

Kodėl aš APKEPINU vermišelius, prieš dedant juos į sriubą!?

Vištienos sriuba su apkepintais vermišeliais. Dėka to, kad vermišeliai apkepinami, sriuba įgauna visiškai kitokį skonį ir labai gražią geltoną spalvą. O dar, dėl to, kad vermišeliai buvo apkepinti, sriuba gali ilgai stovėti šaldytuve ir kitą dieną atrodyti, lyg tik ką išvirta – vermišeliai neišbrinksta, o lieka tokios pat formos, lyg sriuba tik ką išvirė.

Ingredientai:

  • Vištiena -500 g
  • Vanduo -2,5-3 l
  • Druska -1 a.š.
  • Bulvės -2-3 vnt. (150-200 g)
  • Morkos -1 vnt.
  • Svogūno galva -1 vnt.
  • Vermišeliai -70 g
  • Česnakas -2-3 vnt. (jei mėgstate)
  • Žalumynai – pagal skonį
  • Juodieji pipirai – pagal skonį

Gaminimas

Tai jums tikrai patiks!

Visas svetainės turinys priklauso autoriams. Visos teisės apsaugotos. Mūsų tinklalapyje talpinami tik pramoginio pobūdžio straipsniai, surinkti iš visos planetos. Tinklalapio redakcija neatsako už duomenų tikslumą ir aktualumą. Kai kuriuose straipsniuose gali būti netikslių rekomendacijų ir patarimų, galinčių suklaidinti, todėl būtinai pasikonsultuokite su to profilio specialistu, prieš išbandydami.

Related Articles

You cannot copy content of this page