Patarimai
Gudrybė, kaip greitai ir nesitaškant nulupti granatą

1. Nuplaukite vaisių ir nusausinkite jį virtuviniu rankšluosčiu.
2. Nupjaukite peiliu viršūnėlę su uodegėle taip, kad pjūvyje atsirastų baltos luobelės.
3. Padarykite nedideles įpjovas išilgai granato, pageidautina išilgai šių šviesių luobelių.
4. Apverskite granatą pjūviu žemyn. Paimkite šaukštą ir pradėkite tuksenti jo žievę. Stuktelėjimai turi būti nestiprūs ir tolygūs per visą granato paviršių. Taip granato sėklos ims pačios byrėti į indą be jokių pažeidimų.
5. Taip pat granatą galima įdėti į nedidelį plastikinį maišelį prieš pradedant stuksenti jį šaukštu. Tai išvaduos jus nuo atsitiktinių purslų. Vos 30 sekundžių – ir visos sėklos lėkštėje!



